YES! Skal passe min nevø!

Heeeey!

Så blev det sagorneme fredag igen, og den er vel ankommet allerede. Denne arbejdsuge er fløjet afsted med 1000 km i timen. Det er ikke fordi det er negativt, for hvem elsker ikke weekenderne? Det gør jeg i hvert fald.

Min søster ringede her til morges og spurgte, om jeg ikke kunne hjælpe hende med at passe min nevø her i weekenden. Det ville jeg selvfølgelig gerne, så nu har jeg en dejlig afslappet weekend. Jeg elsker at passe min nevø, han er simpelthen bare sådan en lille guldklump.

Marry poppins

Jeg føler mig helt som hende der nanny’en Marry Poppins, når jeg sådan får lov til at passe børn. Det er aldrig kedeligt at passe børn, for du kan være helt sikker på, at der aldrig sker det samme. Der kan virkelig ske de sjoveste små ting, når man har med små børn at gøre. Det er som om at man er fra en helt anden planet, når man sådan er en lille purk.

Heldigvis er han lige blevet gammel nok til, at jeg ikke skal tænke på at skifte ham, og alt det der. Han er også stoppet med at bruge ammepude, og alt det der, som hører til når man lige er lidt yngre.

Jeg skal lige love jer for, at han havde travlt med at fortælle mig, at han havde lært at stå op og tisse sidste gang jeg så ham, haha. Han er simpelthen det sjoveste.