Opvarm din pool med luft til vand varmepumpe

Der kan være både megen sjov, velvære og lykke i at have sin egen pool. Hvad enten den er udendørs eller indendørs skal den passes, vedligeholdes og sandsynligvis opvarmes. Opvarmningen kan ende med at blive en dyr affære. Det kan der dog findes løsninger på, som er både økonomiske for dig og miljøet. Løsningen kan være en luft til vand varmepumpe.

Navnet siger måske det meste. Med en sådan pumpe kan man udnytte den varme som findes i luften udendørs til at opvarme sin pool. Teknologien monteres i en ydervæg, således at pumpen får en udendørs og en indendørs del. Den udendørs del forsyner pumpen med den luft som netop udnyttes til varmenergi.

Heat_Pump

Luft til vand varmepumpe i andre sammenhænge

Afgørende for systemets teknologi er det altså, at der er tale op opvarmning af vand. Man kan altså også bruge pumpen til at varme den vand, som forsyner radiatorer eller gulvvarme med varme. Helt simpelt kan pumpen også opvarme badevand. Der er på den måde mange muligheder med en luft til vand varmepumpe. Læs meget mere på internettet, forhør dig hos venner og bekendte og ikke mindst hos en professionel. På den måde kan du finde frem til den bedste løsning på dine behov.