Hurom Slow Juicer – Den mest objektive anmeldelse

hurom slow juicerHurom Slow Juicer er en frugtblender som benytter sig af et ’Low Speed Technology System’ (hvilket på dansk kan oversættes til et ’lavhastigheds teknologisystem’), når den presser juice. Navnet ’Slow Juicer’ betyder ikke, at den er langsom, når den presser juice, men derimod at den opererer med 80-100 RPM (’rotations per minute’ / rotationer i minuttet), hvor de mere traditionelle frugtblendere. anvender omkring 1000 RPM. Samtidig bruger den mindre strøm ifht. de traditionelle maskiner. Selvom den blot bruger 150W, er den mere effektiv end andre blendere der bruger op til 1500W. Herunder kan du læse en objektiv anmeldelse af Hurom Slow Juicer, og samtidig lære alt hvad der er værd at vide om denne fantastiske frugtjuicer.

 

Trods sit navn, er Hurom Slow Juicer faktisk meget hurtigere til at presse juice end andre maskiner i denne kategori. Du får mere juice af samme mængde frugt, end hvis du bruger andre juicepressere. Den giver mere tørt frugtkød, end andre maskiner – hvilket er utroligt positivt.

→ → → Køb og læs mere om Hurom Slow Juicer ← ← ←


Hvordan virker den?


Maskinen burger tygnings- og pressemetoder til at udvinde saft – bl.a. gør dens indbyggede morter og pistil, at frugter, grøntsager eller andre fødevarer, bliver presset og knust så grundigt, at de dybtliggende enzymer og næringsstoffer bliver frigivet. Maskinen er derudover i stand til at opbryde en masse fytonæringsstoffer, hvilket resulterer i en saft der ikke blot er mere farverig, men også bevarer mange af dens naturlige mineraler og vitaminer.

 

Betydningen af den langsomme RPM

Den langsomme RPM er meget vigtig. Dette betyder nemlig, at de frugter og/eller grøntssager, der anvendes til juicepresningen, er i stand til at bevare deres cellulære struktur – derved opretholdes næringsstoffer og enzymer i deres naturlige form, således at du ender med en sundere juice, end ved andre maskiner der anvender en højere RPM.

 

De sundhedsmæssige fordele ved Hurom Slow Juicer

 • Mere juice – maskinen benytter sig af en totrinsmotor, der imiterer morter og støder, således at den giver mere juice end andre maskiner. Den giver meget tørrere frugtkød, hvorved du kan konstatere, at alt juice er udvendt.
 • Flere vitaminer – grundet dens lave omdrejninger per minut (RPM), der ligger på omkring 80, kan juicen udtrækkes, uden at den cellulære struktur forstyrres. I modsætnings til frugtpressere der har en høj RPM, betyder det at Hurom Slow Juicer ikke bliver varm, og derved har mindre friktion – og derved sker der mindre skade på de levende enzymer.
 • Hurom giver dig mere værdi – dette er en energieffektiv maskine, der hjælper dig med at spare på energi, hvílket giver dig lavere elregninger. Den bruger 150W, hvor andre maskiner bruger op til 1500W.

 

Fødevarer der kan bruges i denne juicer

Dybest set kan du bruge denne juicer til at udvinde saft fra alle grøntssager og frugter. Dette omfatter også nødder, soja, bladgrøntsager og grøntsager. Ved at bruge saften herfra, kan du producere ting som nøddemælk, soyamælk, saucer, babymad, marinader, cocktails og endda is. Det resterende frugtkød behøver ikke at gå til spilde, men kan bruges til at lave andre lækre måltider.

 

Fordele ved Hurom Slow Juicer

 • Den er let at samle og skille ad med henblik på rengøring.
 • Den frigiver ikke ret meget støj. Dette er meget vigtigt for en juicer – du kan presse din juice, uden at genere eventuelle gæster. Selvom den ikke er helt støjfri, er den meget mere stille sammenlignet med andre juicere.
 • Maskinen er af høj kvalitet.
 • Den kan løbende lave mere saft end andre frugtblendere. Med blot én honningmelon kan du lave op til seks kopper sund og lækker juice – det er tilstrækkeligt til minimum to personer.
 • På trods af navnet, er maskinen faktisk utroligt hurtig. ’Slow Juicer’ refererer til den teknologi, der benyttes, når juicen presses. Desuden får du en utroligt smagfuld juice på ingen tid.
 • Den kan ikke tilstoppes.
 • Udover at fremstille juice, kan du også bruge maskinen til at forberede sorbeter, ketchup, marmelade, supper og masser af andre lækkerier.

 

Hvem ville købe denne maskine?

 • Ønsker du at få de mest essentielle næringsstoffer fra frugt og andre grøntsager, så er den nemmeste måde at presse saft. Du har brug for disse næringsstoffer for at afgifte din lever samt andre organer, og dit energiniveau og humør vil også hæves. Derudover gør saftpresning maden mere fordøjelig.
 • Mennesker der lider af kroniske sygdomme er ofte ude af stand til at indtage fast føde – den bedste løsning på dette problem, er at presse saft, som både er sund og delikat.
 • Vil du have flere rå grøntsager og frugter i din kost, er denne maskine helt essentiel.
 • Vil du have en sundere hud, mere energi og mere glansfuldt hår, så er det en rigtig god idé at drikke juice – og din juice bliver ikke sundere end med denne maskine.

 

 → → → Køb og læs mere om Hurom Slow Juicer ← ← ←

 

Ulemper

 1. Juicen er ikke helt fri for frugtkød. Dette problem kan dog løses, hvis du læser manualen igennem grundigt. Du skal blot blende juicen igennem i maskinen et par gange mere, og alt frugtkødet vil være fjernet. Smagen er stadig enestående og lækker, selvom du har skillet dig af med frugtkødet.
 2. Maskinens tragt er mindre end andre maskiner, hvilket betyder at du skal skære frugten eller grøntsagerne i små stykker. Selvom dette måske er en smule besværligt, vil det være alt arbejdet værd, når du smager juicen.

 

Konklusion

Sammenlignet med andre juicere der er på markedet på nuværende tidspunkt, har Hurom Slow Juicer en lang række af fordele. Folk der kan lide at presse deres egen juice, vil opleve at denne maskine giver meget mindre rod, mere smag og mere frisk juice – et sjældent syn ved andre frugtpressere. Den er helt sikkert alle pengene værd. Det er utroligt let at presse lækre juicer, selv for en nybegynder. Hvad venter du på? Få fingrene i Hurom Slow Juicer, og find ud af hvor simpelt det er at lave frisk og velsmagende juice!

Hurom Slow Juicer from Hurom Turkiye on Vimeo.